Actieplan voor Zero Trust

Hoe kan ON2IT mij helpen om stappen te zetten met het NCSC-Advies?

NCSC Advies omtrent Zero Trust

“Organisaties die Zero Trust omarmen zijn minder vatbaar voor externe aanvallen en dreigingen van binnenuit.”
– Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Veel duidelijker kan het NCSC niet zijn in zijn recente advies aan organisaties in de vitale sector, maar indirect ook alle overige Nederlandse organisaties.

Het NCSC adviseert verantwoordelijke bestuurders om een actieplan op te stellen zodat ze Zero Trust kunnen toepassen bij toekomstige investeringen. Dit plan moet duidelijk maken welke maatregelen moeten worden getroffen om Zero Trust effectief te implementeren.

Ook in Nederland begint het nieuws langzaam door te druppelen dat de Zero Trust aanpak voor cybersecurity wereldwijd een niet meer te vermijden ontwikkeling is.

ON2IT heeft meer Zero Trust implementaties gedaan dan welk ander Nederlands bedrijf ook. En met de komst van Zero Trust grondlegger John Kindervag als onze VP Cyberstrategy is ons team van Zero Trust experts wereldwijd nog verder in aanzien gestegen.

Readiness Assessment

De Zero Trust Readiness Assessment is voor veel organisaties de eerste stap naar een cybersecurity aanpak die preventie in plaats van detectie centraal stelt.

Maak een afspraak

Webinar

Twee absolute Zero Trust toppers in een compact webinar: Rob Maas en prof. Yuri Bobbert over de kloof tussen strategie en operatie.

Direct inschrijven

Whitepaper

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Download direct