Why Managed Security?

Waarom SOC-as-a-Service de oplossing is voor de cybersecurity uitdagingen van jouw organisatie

Webinar  | Datum NTB  |  45 minuten

Webinar - Can you inform your CEO?

Cybersecurity wordt steeds moeilijker in-house te managen. Terwijl cyberaanvallen geautomatiseerd en complexer worden, krijgen je IT- en beveiligingsafdelingen steeds meer incident meldingen, is er een te kort aan getrainde en ervaren security analisten, een gebrek aan tijd, en kosten medewerkers steeds meer geld.

Onder de constante druk om inzicht te vergroten, sneller te reageren en bedreigingen te beperken, zoek je een oplossing die duidelijke resultaten levert. Een oplossing die tijd, kosten en complexiteit van het onderzoeken van en reageren op beveiligingsmeldingen moet verminderen en ook moet analyseren wat de directe oorzaak is van deze bedreigingen. Want na een datalek of datadiefstal moet je snel kunnen reageren.

ON2IT biedt een nieuwe generatie van SOC-as-a-Service. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot tools en kennis die ver boven de traditionale managed securityservices – zoals basic technology supportmanagement, basic monitoring en compliance reporting – uitstijgen.

Onze SOC-as-a-Service oplossing biedt niet alleen de mogelijkheid om bedreigingen te signaleren en analyseren, maar ook om ze te stoppen. Als er een melding binnenkomt, genereert ons Zero Trust based cloud platform automatisch een respons, gebaseerd op een van onze beproefde playbooks. Als het nodig is zullen onze forensische experts een incident verder onderzoeken.

Nu er meer gebruik gemaakt wordt van SaaS applications en publieke cloud services als Amazon AWS, Google Cloud en Microsoft Azure, helpen we je omgaan met geavanceerde cyberaanvallen die de meeste managed security serviceproviders niet aankunnen.

Aanmelden

Doelgroep

Security-Managers, IT-Managers en Technology leaders.

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Aldwin Kortman

Webinar host: Aldwin Kortman

Aldwin Kortman is Sales Manager Cybersecurity bij ON2IT.

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.