Cybersecurity webinars

Interesse in cybersecurity vraagstukken? Geen tijd of mogelijkheid om een evenement bij te wonen? Met onze interactieve cybersecurity webinars bieden we je een compleet digitaal aanbod. Van beleid en strategie tot operatie, van Zero Trust tot SD-WAN en SASE.

Bekijk de agenda

Webinar overzicht

Hieronder vind je een overzicht van onze cybersecurity webinars. Iedere maand presenteren we een nieuwe planning waarbij we een selectie van onderwerpen behandelen. Interesse in een webinar wat nog geen datum heeft? Vul dan op de webinar pagina het interesseformulier in, dan houden wij je op de hoogte zodra er nieuwe data bekend zijn.

Webinar Pentesting

Automated pentesting

Duur: 45 minuten

Meer informatie →

Cloud Security Webinar

Cloud Security – Reality Check

Duur: 45 minuten

Meer informatie →

IoT Security – Reach and Risk

Duur: 45 minuten

Meer informatie →

SD-WAN & SASE: Hoe zit het met cybersecurity

SD-WAN / SASE

Duur: 45 minuten

Meer informatie →

Zero Trust Strategy & Operation webinar

Zero Trust Strategy & Operation

Duur: 45 minuten

Meer informatie →

Maart 2021

Zero Trust Strategy & Operation webinar

Zero Trust: Strategy & Operation

16 maart 2021 | 10:00 uur CET

Hoe leg je de brug tussen strategie en operatie? In dit webinar gaan onze Lead Architect en CISO met elkaar in gesprek over de merkbare verschuiving van een operationele benadering van Zero Trust naar het strategische niveau waarop CISO’s en CIO’s opereren.

Aanmelden
Webinar - Automated Pentesting

Automated Pentesting

23 maart 2021 | 10:00 uur CET

In dit webinar laten we je zien hoe automated pentesting met Pentera een oplossing biedt voor de uitdagingen die pentesting met zich meebrengt. Heb je ook maar iets met security validatie te maken? Dan is dit webinar een must-see!

Aanmelden

IoT Security – Reach and Risk

25 maart 2021 | 16:00 uur CET

IoT is een zo’n breed gebied dat security professionals in veel sectoren de neiging hebben er met een boog omheen te lopen, tegelijkertijd is IoT letterlijk overal. In dit webinar gaan we in op dit probleem en komen we ook met specifieke oplossingen.

Aanmelden