Palo Alto Networks trainingen

Kennis opdoen over Palo Alto Networks Firewalls en producten? ON2IT is Palo Alto Networks Authorized Training Partner (ATP). Wij bieden de officiële PAN EDU trainingen aan en beschikken over senior consultants die op ons hoofdkantoor, op locatie of virtueel trainingen verzorgen.

Bekijk de agenda

Trainingen overzicht

Als je werkt met Palo Alto Networks producten zijn de EDU trainingen onmisbaar. Wij bieden officiële PAN EDU trainingen aan op het gebied van Next-Gen fysieke en virtuele Firewalls, Firewall management (Panorama), Cortex XDR en Prisma Access. Hieronder vind je een overzicht van alle trainingen, incl. data, die wij op dit moment aanbieden.

Panorama 10.0 – Managing Firewalls at Scale

EDU-220 | 6 en 7 december

Leer hoe je de Panorama module van Palo Alto Networks kunt configureren en beheren tijdens deze 2-daagse Panorama training. Ook functies als logging en rapportage komen in deze training aan bod.

Meer informatie
Cortex XDR training - Palo Alto Networks

Cortex XDR 2 – Prevention, Analysis, and Response

EDU-260 | 13, 14 en 15 december

Tijdens deze 3-daagse hands-on lab training leer je in een testomgeving werken met de Cortex XDR 2 van Palo Alto Networks.

Meer informatie
Prisma Access Training - Palo Alto Networks

Prisma Access SASE Security – Design and Operation

EDU-318 | 7, 8, 9 en 11 februari (2022)

Met deze 3-daagse training doe je praktische ervaring op met het configureren, beheren en oplossen van problemen met Prisma Access.

Meer informatie

Firewall 10.0 Essentials – Configuration and Management

EDU-210 | Op aanvraag

Deze 4-daagse hands-on lab training is de basis van de opleiding tot Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer (PCNSE). In een testomgeving leer je werken met de Next-Generation firewalls van Palo Alto Networks.

Meer informatie

Firewall 10.0 – Optimizing Firewall Threat Prevention

EDU-214 | Op aanvraag

Deze 3-daagse Palo Alto Networks hands-on lab training zorgt ervoor dat je een omgeving met PAN firewalls kunt beheren en onderhouden en in staat bent om een eigen operationele strategie te ontwikkelen.

Meer informatie

Firewall 10.0 – Troubleshooting

EDU-330 | Op aanvraag

Advanced Firewall Troubleshooting is het vervolg op Essentials (EDU-210). Tijdens deze 3-daagse hands-on labs training leer je hoe je controle krijgt en behoudt over je applicaties, gebruikers en content.

Meer informatie

Training agenda

6 en 7 december

EDU-220

13, 14 en 15 december

EDU-260

7, 8, 9 en 11 februari (2022)

EDU-318

Op aanvraag

EDU-210

Op aanvraag

EDU-214

Op aanvraag

EDU-330