Palo Alto Networks trainingen

ON2IT is Palo Alto Networks Authorized Training Partner (ATP). Dit houdt in dat wij onze eigen gecertificeerde trainers in huis hebben en officiële product trainingen van Palo Alto Networks aanbieden.

Bekijk de agenda

Firewall 10.0 – Improving Security Posture and Hardening PAN-OS Firewalls

EDU-214

Deze 3-daagse Palo Alto Networks hands-on lab training zorgt ervoor dat je een omgeving met PAN firewalls kunt beheren en onderhouden en in staat bent om een eigen operationele strategie te ontwikkelen.

Meer informatie

Firewall 10.0 Essentials – Configuration and Management

EDU-210

Deze 4-daagse hands-on lab training is de basis van de opleiding tot Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer (PCNSE). In een testomgeving leert u werken met de Next-Generation firewalls van Palo Alto Networks.

Meer informatie

Panorama 10.0 – Managing firewalls at scale

EDU-220

Leer hoe u de Panorama module van Palo Alto Networks kunt configureren en beheren tijdens deze 2-daagse Panorama training. Ook functies als logging en rapportage komen in deze training aan bod.

Meer informatie

Firewall 10.0 – Firewall Troubleshooting

EDU-330

Advanced Firewall Troubleshooting is het vervolg op Essentials (EDU-210). Tijdens deze 3-daagse hands-on labs training leert u hoe u controle krijgt en behoudt over uw applicaties, gebruikers en content.

Meer informatie

Cortex XDR 2 – Prevention, Analysis, and Response

EDU-260

Tijdens deze 3-daagse hands-on lab training leer je in een testomgeving werken met de Cortex XDR 2 van Palo Alto Networks.

Meer informatie

Prisma Access SASE Security – Design and Operation

EDU-318

Deze 3-daagse training doe je praktische ervaring op met het configureren, beheren en oplossen van problemen met Prisma Access.

Meer informatie