Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is wereldwijd toonaangevend in cybersecurity oplossingen. Hoofddoel is het behoud van vertrouwen in een veilig digitaal tijdperk. Palo Alto Networks verzorgt voor meer dan 50.000 organisaties wereldwijd dat applicaties veilig gebruikt en cyberbreaches succesvol voorkomen kunnen worden.

Leer meer

Veilige toegang, altijd en overal

Palo Alto Networks is de grondlegger van de Next Generation Firewalls. Door de jaren heen is de organisatie wereldwijd uitgegroeid tot leider binnen de IT-security.

Het Security Operating Platform beveiligt digitale transformaties door continue innovaties te combineren met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van security, automatisering en analyses. Het groeiende ecosysteem van ‘change-makers’ zorgt voor zeer efficiënte en innovatieve IT-security voor cloud platformen, netwerken en endpoints. Hierdoor is optimale IT-security en –performance gewaarborgd: veilige toegang tot alle applicaties, voor alle gebruikers, vanaf elke locatie.

Waarom Palo Alto Networks

ON2IT kiest voor Palo Alto Networks omdat zij als een van de eersten intelligente threat-detectie en –management mogelijk maakten. De combinatie van diensten en producten van Palo Alto Networks met de Managed Security Services van ON2IT maakt deze samenwerking ijzersterk.
Het ON2IT Security Automation & Orchestration Platform  – geintegreerd met het Palo Alto Networks Security Operating Platform – brengt u een geautomatiseerde benadering van uw network security, endpoint security en cloud security.

Daarnaast is ON2IT trots op haar status als Diamond Partner, Certified Professional Services Partner, Authorized Support Center and Authorized Training Center.

Security Operating Platform

Het Security Operating Platform biedt continue beveiliging van netwerk, endpoint en cloud door integratie van de Palo Alto Networks oplossingen én die van relevante security partners. Het open en flexibele Platform maakt gebruik van het Applicatie Framework, de Logging Service en apps van relevante security partijen.

Palo Alto Networks Security Operating Platform

Palo Alto Networks Apps, 3rd Party Apps, Customer Apps

Het Platform biedt niet alleen ruimte aan de Palo Alto Networks apps, maar ook aan apps van externe partijen én aan uw in-house ontwikkelde apps

Magnifier

Maakt het mogelijk actieve aanvallers te onderkennen met behulp van gedrags analyse

Threat Prevention

Blokkeert bekende malware, exploits en ‘command & control’ activiteiten op het network

URL filtering

Zorgt voor veilige toegang tot het web en voorkomt toegang to onbetrouwbare en phishing websites

WildFire

Onderkent en voorkomt onbekende bedreigingen om vervolgens de beveiligingsoplossing snel en geautomatiseerd te delen met het platform – en daarmee met andere gebruikers van WildFire wereldwijd

AutoFocus

Voorziet threat-intelligence van context om zo proactief te reageren op onbekende aanvallen

MineMeld

Maakt samenwerking mogelijk tussen third-party threat intelligence en automatiseert tussenkomst door IoC’s (Indicators Of Compromise), waardoor malafide gedrag snel geidentificeerd kan worden

Logging Service

Vergemakkelijkt centrale opslag van logs in de cloud

GlobalProtect

Zorgt voor bescherming van mobiele devices. Phishing, gerichte cyberaanvrallen, (on-)bekende bedreigingen en kwaadaardige websites zijn zichtbaar en daarmee te allen tijde controleerbaar, waar ter wereld de device of gebruiker zich ook bevindt

Traps

Beschermt endpoints door malware, exploits en ransomware te blokkeren.

VMseries

gevirtualiseerde next gen bescherming van cloudomgevingen

Aperture

bescherming van applicaties in de SaaS omgeving

Evident

automatisering van beveiliging en compliance voor de public cloud

Zero Trust SOC-as-a-Service app

De ON2IT Zero Trust SOC app voor Palo Alto Networks biedt u snelle en betrouwbare security configuratie voor uw IT-infrastructuur (on-premises, hybride of cloud). Uw team heeft direct toegang tot de 24/7 detectie- en response-mogelijkheden van het ON2IT Zero Trust SOC team.

Met de ON2IT Zero Trust SOC app heeft u bovendien – via het ON2IT Security Automation & Orchestration Platform – direct toegang tot de Palo Alto Networks Logging Service.

Meer informatie

zero-trust-soc-app-logo

ON2IT en Palo Alto Networks

Authorized Training &
Support Center

ON2IT is sinds 2009 Authorized Training Center (ATC) voor Palo Alto Networks. Dit houdt in dat wij onze eigen gecertificeerde trainers in huis hebben en wij op frequente basis de officiële Palo Alto Networks product trainingen verzorgen. Onze Elite Status binnen het Authorized Support Center (ASC) biedt direct toegang tot ontwikkelaars binnen Palo Alto Networks en de beschikking over een uitgebreide lokale spare part voorraad.

Diamond Partner

ON2IT is sinds 2008 Diamond Partner van Palo Alto Networks. Slechts een beperkt aantal Europese partners voeren deze unieke en hoogste status. De Diamond Partner status wordt alleen toegekend als ervaring en expertise in huis is over het gehele security platform van Palo Alto Networks.

Certified Professional
Services Partner

Om het hoogste niveau professionele services te kunnen bieden aan de Palo Alto Networks gebruikers, is ON2IT toegelaten als Certified Professional Services Partner (CPSP) van Palo Alto Networks. Vanuit deze status hebben wij toegang tot een grote varieteit best practices en trainingen.