palo-alto-networks

Application Framework
Cloud security
Network security
Endpoint security

Network security van Palo Alto Networks

Next Generation Firewalls

Een secure netwerk valt of staat met zichtbaarheid en slimme beveiliging. De Next Generation Firewalls (NGFW) van Palo Alto Networks bieden zicht en controle over het gedrag van alle applicaties in het netwerk. Daarmee is de NGFW de basis van network security, met App-ID, User-ID en Content-ID als onderscheidende security feature.

  • App-ID™ identificeert op verschillende bases en fronten, alle applicaties binnen uw netwerkverkeer
  • User-ID zorgt dat applicaties effectiever gebruikt worden binnen het netwerk. Applicatiegebruik kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan functiegroepen …… en dus signaleren als gebruikers de policy overtreden. Eventueel is het zelfs mogelijk het gebruik van de applicatie blokkeren.
  • Content-ID™ technologie zorgt voor een nieuwe benadering van netwerk security en is gebaseerd op een complete analyse van al het toegestane verkeer.

Global Protect

GlobalProtect™ maakt deel uit van network security omdat het zorgt voor bescherming van mobiele devices. Phishing, gerichte cyberaanvrallen, (on-)bekende bedreigingen en kwaadaardige websites zijn zichtbaar en daarmee te allen tijde controleerbaar, waar ter wereld de device of gebruiker zich ook bevindt.

Panorama

Panorama™ Network Security Management verlaagt de administratieve workload en zorgt voor effectieve duidelijke security vanuit één centraal dashboard. Zo heeft u controle over uw NGFWs, uw datacenter én uw cloud omgevingen.