NeuVector

Neuvector is het eerste geïntegreerde en geautomatiseerde security platform voor Kubernetes en Red Hat OpenShift, zodat nu ook oost-west container netwerkverkeer beschermd en gemonitord kan worden.

Lees meer

Multi-vector container security platform

NeuVector is trendzetter binnen Kubernetes security en biedt als eerste – en momenteel enige – een multi-vector container firewall. Hiermee kan de containerstrategie zonder problemen organisatie-breed uitgerold worden in zowel de public- als private cloud én de on-premise omgeving.

Waarom wij kiezen voor NeuVector

Snelle ontwikkelingen op het gebied van implementatie, schaling en uitvoering van applicatiecontainers, impliceren ook snelle IT-security-issues. Om IT-security van zowel host als container te vergroten, is het noodzakelijk oost-west verkeer zichtbaar te maken.

NeuVector ontwikkelde een product voor behavioral learning van de container security, waardoor snelle implementatie, schaling, uitvoering én security van applicatiecontainers gewaarborgd is. Reden voor ON2IT om samenwerking aan te gaan met NeuVector

NeuVector

Containersecurity downloads

Wil je meer lezen over containersecurity en Kubernetes? Download dan een van de eBooks.

kubernetes-security-guide-pdf

Deze gids helpt beveiligingsteams om het aanvalsoppervlak voor Kubernetes-implementaties te begrijpen en hoe kwetsbaarheden door aanvallers kunnen worden uitgebuit.

Download

continious-container-security-pdf

Deze gids helpt DevOps en beveiligingsteams om de beveiligingsvereisten voor de Build-Ship-Run fasen voor container deployments te begrijpen en aan te pakken.

Download