Over ON2IT

ON2IT biedt 24/7 cybersecurity-as-a-service. Wij integreren de hardware en software van toonaangevende internationale leveranciers van computer- en netwerkbeveiliging, en bieden onze klanten toegang tot een team van zeer ervaren securityprofessionals.

Lees meer over onze aanpak

Zero Trust Innovators

Wij zijn de cybersecurity specialist die organisaties helpt hun IT-security slimmer te beveiligen, gebaseerd op de Zero Trust Security principes. Met onze ruim 10 jaar ervaring in de snel veranderende IT-wereld, bieden wij efficiënte en innovatieve oplossingen voor IT-security vraagstukken.

ON2IT Security zorgt dat organisaties zich weer bezig kunnen houden met hun core business. Men is immers ‘in-control’ over IT-security en compliant met (inter-)nationale privacy wetgevingen en richtlijnen.

Veel internationale organisaties zijn al bekend met ons in-house ontwikkelde Security Automation & Orchestration Platform, hét centrale punt voor:

  • IT-security beleid

  • Threat Management

  • Rapportages

  • Service

ON2IT | Zero Trust Innovators

IT-security verandert

Als gevolg van de voortdurende veranderingen van het IT-landschap is ook het uitgangspunt van de IT-security in de loop der jaren radicaal veranderd.  Het motto in conventionele IT-security: ‘houd hackers buiten het netwerk’, heeft plaatsgemaakt voor het Zero Trust Security principe: ‘bescherm je data en applicaties’.

Jaren geleden al onderkende ON2IT het belang van de Zero Trust principes van Forrester Research’s John Kindervag. Vanaf dat moment werd Zero Trust door ON2IT verder doorontwikkeld, verwerkt in elke ON2IT oplossing en ingezet bij talloze organisaties in Europa.

Zero Trust Security is gebaseerd op vijf principes, met het verkleinen van de impact van cyberaanvallen als hoofddoel:

  • Regel 1: All resources are accessed in a secure manner, regardless of location

  • Regel 2: Least privilege: access control is on a “need-to-know” basis and is strictly enforced

  • Regel 3: Always verify and never trust

  • Regel 4: Inspect and log all traffic

  • Regel 5: The network is designed from the inside out

Slimme IT-security

Innovaties in de wereld van malware, exploits en spionage software zijn extreem en volgen elkaar extreem snel op. Daarom is ON2IT nog extremer gefocust op het voorblijven van cyberaanvallen. Dat doen wij door – zeer toegewijd – efficiënte, innovatieve en slimme IT-security te ontwikkelen en daarmee de impact van aanvallen zo klein mogelijk te maken.

In dat kader zijn wij jaren geleden gestart met het ontwikkelen en implementeren van het ON2IT Security Automation & Orchestration Platform (SAOP). Automatisering van elke taak die meer dan één keer uitgevoerd moet worden, was de eerste efficiency-slag. Met de verder doorontwikkelde automated threat intelligence is het huidige Platform uniek in zijn soort en biedt het vooruitstrevende focus, analyses en oplossingen.

Naast ons ON2IT SAOP Platform kiezen we ervoor samen te werken met de meest innovatieve IT-security partners. Behalve de wereldwijd toonaangevende partners, selecteerden wij in de loop der jaren ook de beste start-ups op IT-security gebied.

ON2IT IT-security

ISO 27001 & 9001

ON2IT voldoet aan ISO-kwaliteitsnormen

De International Organization for Standardization (ISO) is de grootste ontwikkelaar van internationale normen voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. ISO-normen zijn geen wetten die een bedrijf verplicht moet volgen, maar richtlijnen die het management ondersteunen bij het optimaliseren van de kwaliteit van een product of dienst.

ON2IT beschikt over zowel het ISO 9001 als ISO 27001 certificaat. Dit betekent dat zowel het kwaliteitsmanagementsysteem als het informatiebeveiligingssysteem voldoen aan de strenge eisen van de ISO.

Benieuwd naar onze aanpak van IT–security?

Met de steeds groter wordende verscheidenheid aan beveiligingsrisico’s missen bedrijven vaak de middelen die nodig zijn om hun systemen 24/7 te beschermen. Wij helpen u graag om uw datacenter, netwerk, endpoints en cloud te beveiligen op een manier waarbij u zelf de volledige controle behoudt en voortdurend zicht hebt op alles wat er gebeurt.

Download direct