Over ON2IT

Van compleet cloud based Security Operations Center tot klantspecifieke riskmanagement- en compliance oplossingen. ON2IT is dé managed cybersecurity dienstverlener met bewezen innovaties en ervaring.

Lees meer

Zero Trust Innovators

Wij zijn de cybersecurity specialist die organisaties helpt hun IT-security slimmer te beveiligen, gebaseerd op de Zero Trust Security principes. Met onze ruim 10 jaar ervaring in de snel veranderende IT-wereld, bieden wij efficiënte en innovatieve oplossingen voor uw IT-security vraagstukken.

ON2IT Security zorgt dat organisaties zich weer bezig kunnen houden met hun core business. Men is immers ‘in-control’ over IT-security en compliant met (inter-)nationale privacy wetgevingen en richtlijnen.

Veel internationale organisaties zijn al bekend met ons in-house ontwikkelde Security Automation & Operation Platform, hét centrale punt voor:

  • IT-security beleid

  • Threat Management

  • Rapportages

  • Service

ON2IT | Zero Trust Innovators

zero-trust-logo

IT-security verandert

Als gevolg van de voortdurende veranderingen van het IT-landschap is ook het uitgangspunt van de IT-security in de loop der jaren radicaal veranderd.  Het motto in conventionele IT-security: ‘houd hackers buiten het netwerk’, heeft plaatsgemaakt voor het Zero Trust Security principe: ‘bescherm je data en applicaties’.

Jaren geleden al onderkende ON2IT het belang van de Zero Trust principes van Forrester Research’s John Kindervag. Vanaf dat moment werd Zero Trust door ON2IT verder doorontwikkeld, verwerkt in elke ON2IT oplossing en ingezet bij talloze organisaties in Europa.

Zero Trust Security is gebaseerd op vijf principes, met het verkleinen van de impact van cyberaanvallen als hoofddoel:

  • Regel 1: All resources are accessed in a secure manner, regardless of location

  • Regel 2: Least privilege: access control is on a “need-to-know” basis and is strictly enforced

  • Regel 3: Always verify and never trust

  • Regel 4: Inspect and log all traffic

  • Regel 5: The network is designed from the inside out

Slimme IT-security

Innovaties in de wereld van malware, exploits en spionage software zijn extreem en volgen elkaar extreem snel op. Daarom is ON2IT nog extremer gefocust op het voorblijven van cyberaanvallen. Dat doen wij door – zeer toegewijd – efficiënte, innovatieve en slimme IT-security te ontwikkelen en daarmee de impact van aanvallen zo klein mogelijk te maken.

In dat kader zijn wij jaren geleden gestart met het ontwikkelen en implementeren van het ON2IT Security Automation & Orchestration Platform (SAOP). Automatisering van elke taak die meer dan één keer uitgevoerd moet worden, was de eerste efficiency-slag. Met de verder doorontwikkelde automated threat intelligence is het huidige Platform uniek in zijn soort en biedt het vooruitstrevende focus, analyses en oplossingen.

Naast ons ON2IT SAOP Platform kiezen we ervoor samen te werken met de meest innovatieve IT-security partners. Behalve de wereldwijd toonaangevende partners, selecteerden wij in de loop der jaren ook de beste start-ups op IT-security gebied.

ON2IT propositie