VMware 2018-09-20T08:49:30+00:00

VMware

VMware, pionier op het gebied van virtualisatie en beleid gestuurde automatisering, vereenvoudigt de complexiteit van IT voor het volledige datacenter.

Lees meer

Virtualisatie en automatisering

VMware is de pionier op het gebied van virtualisatie en beleid gestuurde automatisering. VMware is in staat meer flexibiliteit op infrastructureel vlak te bieden door IT-security voor het Software Defined Data Center (SDDC) te vereenvoudigen. Het stelt organisaties in staat om tegen lagere kosten, betere performance te bieden, ook binnen de complexe omgeving van het SDDC.

Waarom wij kiezen voor VMware

Met behulp van virtuele netwerk segmentatie van VMware NSX kunnen wij voor onze klanten een Zero Trust omgeving bouwen zonder hiervoor gebruik te maken van subnetting. VMware is daarom een essentieel onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

VMware NSX

Zero Trust netwerk segmentatie met VMware NSX

ON2IT, VMware NSX & Palo Alto Networks

Met VMware NSX ontwikkelen wij basis van Zero Trust een volledig gesegmenteerd virtueel datacenter netwerk.

Met de tools van Palo Alto Networks zorgen wij er vervolgens voor dat u ten allen tijde inzicht krijgt in applicatie gebruik en datastromen middels App-ID, User-ID en Content-ID.

De combinatie van netwerk segmentatie met visibility & control zorgt voor het solide basisingrediënt voor alle ON2IT Zero Trust implementaties.

VMware NSX

NSX biedt naast virtuele segmentatie nog vele voordelen

ON2IT VMware Professional Service Organization (PSO) Partner Noord EMEA

Om geselecteerd te worden als PSO partner kijkt VMware naar operationele, financiële en technische aspecten. ON2IT is gekozen op grond van zijn uitgebreide kennis en bewezen ervaring op het gebied van netwerkvirtualisatie en IT-security. ON2IT medewerkers zijn bijvoorbeeld gescreend op het gebied van kennis, kwaliteit, maar ook op hun bereidheid tot reizen. VMware wil goed in beeld krijgen of partners zich écht onderscheiden op het gebied van de technische capaciteiten om hun producten te ondersteunen.

VMware klanten kunnen opgebouwde PSO-credit gebruiken voor het realiseren van IT-security projecten en support door ON2IT.

Daarnaast mocht ON2IT eerder VMware awards in ontvangst nemen als: ‘NSX EMEA Partner of the Year’ en ‘VMware Benelux Partner of the Year’

vmware_solution_partner