Cortex XDR

Hoe snel kun jij reageren
bij een datalek?

Weet jij binnen 30 minuten wat er aan de hand is?

Hoeveel je ook investeert in cybersecurity, risico’s zijn nooit helemaal uit te sluiten, en je moet dan ook altijd voorbereid zijn op een mogelijke inbreuk. De vraag is namelijk niet zozeer of deze plaats zal vinden, maar wanneer.

Weet jij bij een datalek direct wat er aan de hand is? Om welke gegevens het gaat? Hoe de aanval is gestopt? En of al het forensisch bewijs is veiliggesteld? Vaak duurt het dagen, en soms zelfs weken, voor je over alle gegevens beschikt en de juiste conclusies kunt trekken.

Hoe mooi zou het zijn als je binnen 30 minuten een root cause analyse kunt uitvoeren – en de directie volledig kunt informeren?

Alles-in-één oplossing met Cortex XDR

Cortex XDR helpt je om binnen 30 minuten antwoord te krijgen op al je vragen. Het is de totaaloplossing van Palo Alto Networks waarmee je je security als een soort red team over alles heen kunt leggen. Cortex XDR combineert de gegevens van je datacenter, netwerk, cloud en endpoints met de threat intelligence van WildFire en andere bronnen.

Zo beschik je bij een datalek direct over alle data die je nodig hebt om goed inzicht te krijgen in wat er is gebeurd – en om snel en efficiënt te kunnen reageren.

Meer informatie over Cortex XDR

XDR - Datacenter, Netwerk, Cloud en Endpoint
xdr-managed-security-services

Geïntegreerd in onze managed dienstverlening

Aan de basis van onze Managed Security Services ligt het Security Automation & Orchestration Platform. Dit platform heeft ons in staat gesteld een Zero Trust SOC-app te ontwikkelen waarmee we SOC-as-a-Service aanbieden.

Afgelopen maanden hebben we nauw samengewerkt met Palo Alto Networks om Cortex XDR te integreren in ons platform en dienstenaanbod. De XDR-optie is beschikbaar voor al onze klanten en beslaat zowel het datacenter als het netwerk, de cloud en de endpoints.

Meer informatie

Lunch & Learn

Wil je graag weten hoe je Cortex XDR kunt inzetten in jouw organisatie, en hoe ON2IT je hierbij kan helpen? Kom dan op donderdag 20 februari voor een uitgebreide presentatie en demo naar onze Lunch & Learn sessie in Amsterdam.

Inschrijven

Vrijblijvende PoC

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Cortex XDR en stel je prijs op een Proof of Concept bij jou op locatie? Dan komen we graag een keer langs om de voordelen te laten zien. Als je hieronder je interesse aangeeft, nemen wij contact met je op.

Aanvragen

Voordelen van onze managed oplossing

Wanneer je je security uitbesteedt bij ON2IT, beschik je over een totaaloplossing en weet je zeker dat je datacenter, netwerk, endpoints en cloud zo goed mogelijk worden beveiligd op een manier waarbij je zelf de volledige controle behoudt en voortdurend zicht hebt op alles wat er gebeurt. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat je compliant bent en voldoet aan alle geldende richtlijnen op bijvoorbeeld het gebied van privacy. Bijkomend voordeel is dat de oplossing wordt aangeboden op basis van cloud-based billing.

ON2IT