The new generation of SD-WAN/SASE and your security posture

Hoe past de nieuwe generatie SD-WAN technologie in je cybersecurity beleid?

Webinar  |  Datum NTB  |  45 minuten

Webinar - SD-WAN/SASE

De opkomst van de publieke cloud heeft een grote invloed op de manier waarop organisaties kantoren, filialen en vestigingen met elkaar laten communiceren. De tijd van dedicated huurlijnen ligt achter ons, maar ook technieken als MPLS krijgen te maken met alternatieve oplossingen.

Rob Maas geeft in dit webinar allereerst een korte introductie in de kenmerken van moderne SD-WAN oplossingen, en de verschillen met vorige generaties technologie om vestigingen te koppelen, inclusief de belangrijkste voordelen van SD-WAN. Hij gaat in op de afnemende rol van het corporate datacentrum als spin in het SD-WAN web, de noodzaak van een goede (Zero Trust) cybersecurity aanpak voor SD-WAN en de rol van een managed security provider.

Aanmelden

Doelgroep

Security-Managers, IT-Managers en Technology leaders.

Meer informatie

Bij het inschrijven ontvang je meer informatie over het webinar. Hierin staat o.a. ook beschreven hoe je via je laptop of smartphone kunt deelnemen aan het webinar.

Quantin den Dekker
Rob Maas

Webinar hosts: Quantin den Dekker en Rob Maas

Quantin den Dekker houdt zich voor zijn (internationale) klanten al vele jaren bezig met optimale oplossingen voor remote-access, koppelingen tussen vestigingen en de daarbij behorende technologie voor een optimale (managed) cybersecurity.

ON2IT Lead Architect Rob Maas is de host van deze webinar. Rob mag zich sinds kort officieel Zero Trust Strategist noemen en is een ervaren architect met een diepgaande kennis van Zero Trust, next generation firewalls en netwerksegmentatie.

Inschrijfformulier

Er zijn voor dit webinar nog geen nieuwe sessies gepland. Geef hieronder je interesse aan en wordt via e-mail op de hoogte gehouden zodra er een nieuwe datum bekend is.

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie onze privacy statement).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.