Bel ons

Algemeen: +31 88 22 66 200
Servicedesk: +31 88 22 66 201

logo ON2IT   |   WAT IS TRAPS   |   WAAROM TRAPS   |  HOE WERKT TRAPS   |   WAT ZEGGEN GEBRUIKERS   |   PRODUCTINFORMATIE   |   NIEUWS

Live demo
roadshow

Wees welkom tijdens een interactieve demonstratie op locatie bij onze klant. Hoor hoe zij TRAPS in de praktijk ervaren.

Trainingen
PAN-EDU-281

Word gecertificeerd TRAPS-specialist! Volg de hands-on in-class trainingen van onze eigen TRAPS-gecertificeerde trainers.

TRAPS als Managed Security Service

ON2IT als ‘waakhond’ over IT-security, dus 24/7 monitoring op security incidenten.
Wij ontzorgen u!

Wat is TRAPS

Detectie was; preventie is

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het gaat om de beveiliging van uw endpoints en servers. Traditionele antivirusprogramma’s schieten tekort: zij reageren op het resultaat van de malware en is daarmee reactief. De huidige stortvloed aan malware en ransomware zoals Wannacry en Petya, zorgt er voor dat antivirussoftware continu achter de feiten aan loopt. Voorkom dit en kies voor preventie met de oplossing van Palo Alto Networks: TRAPS.

TRAPS herdefinieert endpoint security. In plaats van bij te blijven met signatures op iedere aanval of variant erop loopt u achter de infecties aan. TRAPS stopt de kerntechnieken die een hacker gebruikt voor een infectie, signatureless! TRAPS focust op de oorzaak en niet het gevolg. En het gaat nog verder. Ook onbekende malware en malicieuze activiteiten worden  aangepakt. Dit maakt TRAPS succesvol waar antivirus faalt. Zelf ervaren? Schrijf in voor onze roadshows.

Fearless met preventie!

Waarom TRAPS

  • Voorkom Cyber Breaches

    Blokkeer bekende en onbekende malware, exploits en zero-day dreigingen preventief met de unieke multi-method aanpak van TRAPS.

  • Geautomatiseerde Preventie

    Bescherm uw endpoints geautomatiseerd zonder tussenkomst van de gebruiker. Profiteer van geavanceerde threat intelligence verzameld door wereldwijde gebruikers.

  • Overal en altijd

    Laat gebruikers onbezorgd web-, mobiele- en cloud-based applicaties gebruiken zonder de inzet van belastende virusscanners.

Prevention focused

Scale, leverage and agility

Consistently applied to all locations

TRAPS is onderdeel van het Palo Alto
Networks Next-Generation Security Platform

TRAPS integreert met WildFire, de threat intelligence cloud van Palo Alto Networks. En dát zorgt ervoor dat ook zero-day threats geïdentificeerd worden. Iets waar traditionele antivirusleveranciers veel moeite mee hebben. Antivirus ontdekt slechts 37,5% van de onbekende malware die aan WildFire wordt aangeboden. Je hoeft als klant niet per definitie een Palo Alto Networks firewall te hebben om TRAPS in te zetten. Als integraal onderdeel van het Palo Alto Networks next-generation security platform profiteert TRAPS altijd van het platform en de mogelijkheden.

Preventie door slimme
Automatic Threat Intelligence

TRAPS 4.0 features

Wat is nieuw?

Macro-inspectie in Word en Excel

macOS Support

Android Support (bèta)

Microsoft Security Center Registration

Panorama™ Log Forwarding

Hoe werkt TRAPS

Wat doet TRAPS extra naast het blokkeren van exploittechnieken die hackers gebruiken
om malware en malicieuze activiteiten uit te voeren:

on2it-animation-exp1-2

TRAPS productinformatie

TRAPS bewezen oplossing

TRAPS is gecertificeerd door onafhankelijke security instituten en wordt door zowel analisten als media erkend:

 

Wat zeggen de gebruikers over TRAPS?

“Juist in de zorg is het van belang om legacy besturingssystemen en toepassingen te kunnen beschermen. Vanwege de monopolie positie die veel leveranciers hebben, kunnen systemen vaak niet beschikken over de meest recente software en OS. Traps mitigeert dit veel voorkomende security risico waardoor het bieden van optimale zorg ICT beter geborgd is.“

Pieter van Gemeren
Pieter van GemerenEnterprise Architect - Medisch Centrum Haaglanden/Bronovo-Nebo
“Maak je gebruik van Java, PDF of flash? Dan ben je eigenlijk verplicht om TRAPS te gebruiken.”
David Maas
David MaasSystem Administrator - WoonInvest

“Na meerdere besmettingen door een zero day cryptolocker bleek de signature based antivirus / antimalware niet meer voldoende. Bij meer dan 300.000 nieuwe stukken malware wereldwijd per dag, was een geavanceerde oplossing nodig. De implementatie van Traps heeft ons daarbij erg geholpen. En het geeft ook nog eens een goed inzicht in gebruikte software en nieuw opgestarte executables in de werkplek omgeving.”

Leen Peeman
Leen PeemanExpert Informatie Voorziening - Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Over ON2IT

EMEA TRAPS Partner of the Year – Diamond partner van Palo Alto Networks – partner sinds 2008

ON2IT is TRAPS specialist. We hebben veel ervaring in het implementeren van TRAPS bij onze klanten en waren wereldwijd de eerste TRAPS specialist die de training ‘TRAPS Advanced Endpoint Protection’ heeft gegeven. ON2IT is Palo Alto Networks partner vanaf 2008 en heeft de hoogste status, Diamond partner. Daarnaast is ON2IT sinds 2009 een erkend Authorized Support Center en Authorized Training Center

ON2IT biedt cybersecurityoplossingen en managed cybersecurity services aan Europese bedrijven die wereldwijd actief zijn. Dat gebeurt op basis van het speciaal hiervoor ontwikkelde ON2IT Security Framework met Zero Trust als basis. Onze eigen, in-house ontwikkelde managed services portal is het centrale loket van waaruit diensten, beleid, threat management en rapportages worden geleverd. Met ON2IT security services en solutions zijn organisaties in staat om aantoonbaar ‘in control’ te zijn over informatiebeveiliging: voldoen aan nationale en internationale privacyrichtlijnen, zicht hebben op cybersecurity threats en juist beveiligen van endpoints, IT-infrastructuur, datacenter en cloud. ON2IT werkt samen met toonaangevende securitypartners en is ISO27001-gecertificeerd.

pay-off-750x507

traps-logo-slogan-footer-423x180