Niet voor niets werd SafeBreach tijdens de Black Hat USA in Las Vegas genomineerd als één van de drie finalisten voor de Meest Innovatieve StartUp in de ‘Best of Black Hat Awards Program’.
Tijdens Bright & Cloudy 2016 introduceert ON2IT B.V. dan ook graag de oplossing van ‘uw eigen virtuele hacker in huis’. Hoewel we liefst nu al meer zouden willen melden, houden we het toch nog even bij een ‘sneak preview’:

Zonder gebruikers of infrastructuur te belasten krijgt u een goed beeld welk soort hackers-doelwit uw organisatie kan zijn.

Het innovatieve SafeBreach security platform biedt de mogelijkheid om ‘met hackers-ogen’ naar de IT-security risico’s binnen uw eigen organisatie te kijken. Daarmee wint u tijd om op incidenten vooruit te lopen ……. en ze te voorkomen. Zonder gebruikers of infrastructuur te belasten krijgt u een goed beeld welk soort hackers-doelwit uw organisatie kan zijn.

Of het nu gaat om het gevaar van mogelijke data downloads of infiltratie van uw netwerk, met SafeBreach valideert u uw specifieke beveiligings-maatregelen om te voorkomen dat ‘kroonjuwelen van de organisatie’ in vreemde handen komen.

Neem contact met ons op voor meer informatie óf kom naar Bright & Cloudy en ontmoet de CTO en mede-oprichter en van SafeBreach.