palo-alto-networks

Cortex XDR
Cloudsecurity
Netwerksecurity
Endpointsecurity

Cloudsecurity van Palo Alto Networks

Ken uw verantwoordelijkheden

Data en applicaties staan tegenwoordig overal, van private cloud tot IaaS-, PaaS- en SaaS-omgevingen. Er bestaat geen twijfel over de business value van de cloud. De vraag is alleen hoe u uw data in de cloud het beste beveiligt.

Uw cloudprovider is verantwoordelijk voor het beveiligen ván de cloud, maar u bent verantwoordelijk voor het beveiligen ín de cloud. Treft u geen maatregelen, dan kunnen uw gegevens onbedoeld toegankelijk zijn voor externen.

De cloudevolutie vereist een nieuw model van geautomatiseerde cybersecurity en zou een onmisbaar onderdeel van uw IT-security moeten zijn.

Is uw cloudomgeving veilig?

ON2IT en Palo Alto Networks zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een consistente, geautomatiseerde beveiliging in de public cloud, private cloud en in SaaS-omgevingen. Het voordeel is dat je een policy kunt maken die toepasbaar is, ongeacht waar de workload zich bevindt. Snel SaaS-applicaties implementeren en snel cloud-delivered services en applicaties uitrollen, zonder business disruption.

Cloudsecurity kan dankzij slimme administratieve tools eenvoudig worden geïmplementeerd en gemanaged en biedt consistente bescherming in alle omgevingen, inclusief de cloud.

Cloud Security door Palo Alto Networks

IaaS- en PaaS-security

Het gebruik van IaaS-, PaaS-, en SaaS-omgevingen brengt nieuwe risico’s met zich mee en vereist een andere beveiligingsstrategie, zoals de Zero Trust-strategie. Wij helpen u met consistente security in alle grote cloudplatformen. Applicaties kunnen worden gesegmenteerd en beveiligd, zodat u aantoonbaar compliant bent én goed beschermd tegen zero day attacks.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw cloudomgeving?

Neem contact met ons op

SaaS-security

De producten van Palo Alto Networks leggen de risico’s van SaaS-gebruik bloot, beperken gegevensverlies en zorgen voor advanced threat-protection. Zodat u aantoonbaar compliant bent terwijl u datalekken en business disruption voorkomt. In uw SaaS-omgeving wilt u ongecontroleerd SaaS-gebruik, het blootleggen van gevoelige data en het verspreiden van malware voorkomen.

Risk Discovery

  • Het inzichtelijk maken van data exposure in SaaS-applicaties
  • Het verhelpen van risicovolle data exposure door gebruik te maken van workflows

Aperture geeft u een overzicht van de toegestane en niet toegestane applicaties die worden gebruikt en laat zien door wie ze worden gebruikt.

Control Risk Exposure

  • Het identificeren en controleren van risicovolle applicaties op basis van servicekarakteristieken
  • Het controleren van privétoegang tot SaaS-accounts

App-ID geeft u een overzicht van de risicovolle applicaties die actief zijn en zorgt ervoor dat u privétoegang tot SaaS-applicaties kunt blokkeren. App-ID geeft het aan als een applicatie twijfelachtige algemene voorwaarden heeft die datalekken kunnen veroorzaken.

Control SaaS Access

  • Het SaaS-verkeer wordt gestroomlijnd omgeleid via een Next Generation Firewall
  • Er is geen agent of configuratie nodig op de endpoints

De VPN-oplossing GlobalProtect stuurt al het verkeer door de firewall en ondersteunt Mac-, Windows- en nu ook Linux-omgevingen. Hierdoor krijgt u meer visibility en bent u in control. Aperture monitort en beschermt de activiteiten die plaats vinden in de cloud.

Consistent Security in Apps

  • Aperture ondersteunt diverse apps zoals Salesforce, Microsoft Exchange, AWS, Dropbox, Gmail, Google Drive, Office 365

app-logos

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw cloudomgeving?

Neem contact met ons op

Cortex

Cortex van Palo Alto Networks is geen opeenstapeling van securitytechnologieën, maar een plek waar u security as a service kunt afnemen. Dit biedt u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke applicaties u wanneer nodig hebt.

U kunt nu kiezen voor threat-intelligence en IoT-security en volgende maand gebruikmaken van een extra automation-app. Bevalt een nieuwe of bestaande app niet, dan kunt u hem simpelweg weer uitzetten.

Dit vindt u allemaal in Cortex:

  1. Cloud-based applicaties van Palo Alto Networks zelf.
  2. Security-applicaties van meer dan dertig externe partners, zoals ON2ITSafeBreach en Cofense. Voor Cortex hebben wij onze eigen Zero Trust SOC-as-a-service ontwikkeld.
  3. De mogelijkheid om zelf applicaties toe te voegen. Ontwikkel zelf of met een andere partij een eigen security-app. Na goedkeuring kan deze worden aangeboden in Cortex.
PAN Security Operating Platform