palo-alto-networks

Application Framework
Cloud security
Network security
Endpoint security

Cloud Security van Palo Alto Networks

Ken uw verantwoordelijkheden

Data en applicaties staan tegenwoordig overal, van private cloud tot IaaS-, PaaS- en SaaS-omgevingen. Er bestaat geen twijfel over de business value van de cloud. De vraag is alleen hoe u uw data in de cloud het beste beveiligt.

Uw cloud provider is verantwoordelijk voor het beveiligen ván de cloud, maar u bent verantwoordelijk voor het beveiligen ín de cloud. Treft u geen maatregelen, dan kunnen uw gegevens onbedoeld toegankelijk zijn voor externen.

De cloud evolutie vereist een nieuw model van geautomatiseerde cybersecurity en zou een onmisbaar onderdeel van uw IT-security moeten zijn.

Is uw cloud omgeving veilig?

ON2IT en Palo Alto Networks zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een consistente, geautomatiseerde beveiliging in public cloud, private clouds en SaaS omgevingen. Het voordeel is dat je een policy kunt maken die ongeacht waar de workload zich bevindt toepasbaar is. Snel SaaS-applicaties implementeren en snel cloud delivered services en applicaties uitrollen, zonder business disruption.

Cloud security kan dankzij slimme administratieve tools makkelijk geïmplementeerd en gemanaged worden en biedt consistente bescherming in alle omgevingen inclusief de cloud.

Cloud Security door Palo Alto Networks

IaaS en PaaS Security

Het gebruik van IaaS, PaaS, en SaaS-omgevingen brengt nieuwe risico’s met zich mee en vereist een andere beveiligingsstrategie, zoals de Zero Trust-strategie. Wij helpen u met consistente security in alle grote cloudplatformen. Applicaties kunnen gesegmenteerd en beveiligd worden, zodat u beveiligd en aantoonbaar compliant bent én beschermd bent tegen zero day attacks.

Consistente security

Wij zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van een consistente cloud securitystrategie, die gericht is op de volgende pijlers:

PAN OS 8.1 cloud security updates

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw cloudomgeving?

Neem contact met ons op

SaaS Security

De producten van Palo Alto Networks leggen de risico’s van SaaS-gebruik bloot, beperken gegevensverlies en zorgen voor advanced threat protection. Zodat u aantoonbaar compliant bent terwijl u datalekken en business disruption voorkomt. In uw SaaS-omgeving wilt u ongecontroleerd SaaS-gebruik, het blootleggen van gevoelige data en het verspreiden van malware voorkomen.

Risk Discovery

  • Het inzichtelijk maken van data exposure in SaaS applicaties
  • Het verhelpen van risicovolle data exposure door gebruik te maken van workflows.

Aperture geeft u een overzicht van de toegestane en niet toegestane applicaties die worden gebruikt en laat zien door wie ze worden gebruikt.

Control Risk Exposure

  • het identificeren en controleren van risicovolle applicaties op basis van service karakteristieken
  • het controleren van privétoegang tot SaaS-accounts.

App-ID geeft u een overzicht van de risicovolle applicaties die actief zijn en zorgt ervoor dat u privétoegang tot SaaS-applicaties kunt blokkeren. App-ID geeft het aan als een applicatie twijfelachtige algemene voorwaarden heeft die datalekken kunnen veroorzaken.

Control SaaS Access

  • het SaaS-verkeer wordt gestroomlijnd omgeleid via een Next Generation Firewall.
  • Er is geen agent of configuration nodig op de endpoints.

De VPN oplossing GlobalProtect stuurt al het verkeer door de firewall en ondersteunt Mac, Windows en nu ook Linux omgevingen. Hierdoor krijgt u meer visibility en bent u in control. Aperture monitort en beschermt de activiteiten die plaats vinden in de cloud.

Consistent Security in Apps

  • Aperture ondersteunt diverse apps zoals Salesforce, Microsoft Exchange, AWS, Dropbox, Gmail, Google Drive, Office 365.

app-logos

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw cloudomgeving?

Neem contact met ons op

Application Framework

Het Application Framework van Palo Alto Networks is geen opeenstapeling van security technologieën, maar een plek waar u security as a service af kunt nemen. Dit biedt u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke applicaties u wanneer nodig hebt.

U kunt nu kiezen voor threat intelligence en IOT-security en volgende maand gebruik maken van een extra automation app. Bevalt een nieuwe of bestaande app niet, dan kunt u hem simpelweg weer uitzetten.

Dit vindt u allemaal in het Application Framework

  1. Cloud-based applicaties van Palo Alto Networks zelf.
  2. Security-applicaties van meer dan dertig third party partners zoals ON2ITSafeBreach en Cofense. Voor het Application Framework hebben wij onze eigen Zero Trust SOC-as-a-service ontwikkelt.
  3. De mogelijkheid om zelf applicaties toe te voegen. Ontwikkel zelf of met een andere partij een eigen security app. Na goedkeuring kan deze worden aangeboden in het Application Framework.

security-operating-platform