palo-alto-networks

Application Framework
Cloud security
Network security
Endpoint security

Application Framework van Palo Alto Networks

Security apps

Het Palo Alto Networks Application Framework stelt security teams in staat om de nieuwste innovaties snel en efficient in te zetten. Het cloud platform biedt een ruim portfolio aan security apps gerelateerde API’s.

Geen tijdverlies meer aan testen, integreren en implementeren, maar drag-and-drop innovaties voor aanvaldetectie, analytics en geautomatiseerde response op basis van rules of engangement. Geen extra sensoren of versterking, maar snel gebruik van nieuwe mogelijkheden en toegang tot de Palo Alto Networks apps en die van de gelieerde partners.

Uitgebreide IT-security, simpel in gebruik

Het Application Framework maakt de nieuwste security mogelijkheden eenvoudig te instaleren en managen. Het voorziet onder andere in:

  • Analytics en machine learning, wat helpt bij het verkrijgen van goed inzicht en context om attacks te blokkeren
  • Geautomatiseerd doorvoeren van security policies, van eindpoint tot network tot cloud. Inclusief third-party threat intelligence
  • Security orchestration en automation om handmatige security protocollen om te zetten in geautomatiseerde worksflows
  • Het in beeld brengen van events en activiteiten om bedreigingen te onderkennen en te kunnen reageren met de meest effectieve acties

Logging Service Data

Het Application Framework verbindt apps met de Palo Alto Logging Service Data, waarmee u toegang heeft tot analytics en machine learning. Slimme integratie tussen sensors en data zorgen ervoor dat de apps voorzien worden van de juiste analysedata, malware signatures en historie van IP-adressen, domeinnamen en meer.

De kracht van apps binnen het Application Framework

Het open ecosysteem van het Framework zorgt ervoor dat men continu nieuwe security issues kan oplossen. Hierdoor kunnen security teams snel gebruik maken van innovatieve mogelijkheden zonder te moeten voorzien in extra sensors of versterkingen.