palo-alto-networks

Cortex
Cloudsecurity
Netwerksecurity
Endpointsecurity

Cortex van Palo Alto Networks

Security-apps

Cortex van Palo Alto Networks stelt securityteams in staat om de nieuwste innovaties snel en efficiënt in te zetten. Het cloudplatform biedt een ruim portfolio aan security-apps gerelateerde API’s.

Geen tijdverlies meer door testen, integreren en implementeren, maar drag-and-drop innovaties voor aanvaldetectie, analytics en geautomatiseerde response op basis van rules of engangement. Geen extra sensoren of versterking, maar snel gebruik van nieuwe mogelijkheden en toegang tot de Palo Alto Networks apps en die van de gelieerde partners.

Uitgebreide IT-security, simpel in gebruik

Cortex maakt het eenvoudig om de nieuwste securitymogelijkheden te installeren en te managen. Het voorziet onder andere in:

  • Analytics en machine learning, wat helpt bij het verkrijgen van goed inzicht en context om attacks te blokkeren
  • Geautomatiseerd doorvoeren van securitypolicies, van endpoint tot netwerk tot cloud, inclusief third-party threat intelligence
  • Security orchestration en automation om handmatige securityprotocollen om te zetten in geautomatiseerde workflows
  • Het in beeld brengen van events en activiteiten om bedreigingen te onderkennen en te kunnen reageren met de meest effectieve acties

Data Lake

Cortex verbindt apps met Palo Alto Data Lake, waarmee u toegang heeft tot analytics en machine learning. Slimme integratie tussen sensors en data zorgt ervoor dat de apps worden voorzien van de juiste analysedata, malware signatures en historie van IP-adressen, domeinnamen en meer.

De kracht van Cortex-apps

Het open ecosysteem van Cortex zorgt ervoor dat men continu nieuwe security-issues kan oplossen. Hierdoor kunnen securityteams snel gebruikmaken van innovatieve mogelijkheden zonder te moeten voorzien in extra sensors of versterkingen.