Avi Networks

Avi Networks is gespecialiseerd in multicloud-applicatiediensten en gaat daarbij verder dan alleen load balancing, met voorzieningen als diepe applicatieanalyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud.

Lees meer

Avi Vantage platform

Avi Networks biedt uitgebreide multicloud-applicatiediensten en heeft er een aantal samengebracht in het Avi Vantage platform, dat bestaat uit drie centrale componenten: Load Balancing, Web Application Firewall en Service Mesh. Hieronder vind je meer informatie over elk van deze componenten.

Avi Networks

Load Balancing

Dit is het proces waarbij het netwerkverkeer wordt verdeeld over meerdere servers. Dit zorgt ervoor dat geen enkele server te veel vraag heeft. Door het werk gelijkmatig te spreiden, verbetert de load balancing de reactiesnelheid van de applicatie.

Het verhoogt ook de beschikbaarheid van applicaties en websites voor gebruikers. Moderne applicaties kunnen niet draaien zonder loadbalancers.

Web Application Firewall (WAF)

Een WAF biedt beveiliging voor onlinediensten tegen kwaadaardig internetverkeer. WAF’s detecteren en filteren bedreigingen die kunnen degraderen, compromitteren of online toepassingen kunnen uitschakelen.

WAF’s onderzoeken http-verkeer voordat het de applicatieserver bereikt. Ze beschermen ook tegen ongeoorloofde overdracht van gegevens van de server.

Service Mesh

Service mesh is gericht op het toenemende gebruik van containers (Kubernetes/OpenShift) bij het uitrollen van applicaties in de cloud. Dat levert behoorlijk wat extra complexiteit op, al was het alleen al maar omdat containerclusters uit honderdduizenden exemplaren kunnen bestaan.

Een service mesh biedt monitoring, schaalbaarheid en hoge beschikbaarheidsdiensten via softwarecomponenten. Dit flexibele kader vermindert de operationele complexiteit van moderne, uitgesplitste applicaties.

Waarom wij kiezen voor Avi Networks

Avi Networks kenmerkt zich door flexibiliteit en uniformiteit. Avi Networks kan uitstekend worden gebruikt binnen hybride en/of multicloud-omgevingen en laat zich uitstekend ‘automatiseren’.

Daarnaast is Avi Networks een zeer innovatief bedrijf, en dat vertaalt zich in producten die niet alleen geschikt zijn voor traditionele omgevingen, maar ook berekend zijn op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen. Denk hierbij aan DevOps, containers en service mesh. Bovendien kan alles worden beheerd vanuit één overzichtelijk controlepaneel (‘single pane of glass’).

ON2IT | Zero Trust Innovators