Meet the Customer 2018-10-09T08:35:13+00:00

Meet the Customer

Onze klanten delen hun ervaring

Kleinschalige, interactieve sessies op locatie bij onze klanten

IT-security brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Regelt u de IT-security 24/7 zelf of besteedt u het uit? Hoe zit het met de beveiliging van uw data in de cloud?

Krijg antwoorden op deze en andere vragen tijdens de Meet the Customer events bij onze klanten. De events bestaan uit kleinschalige interactieve sessies over Managed IT-security en Cloud Security.

ON2IT klanten doen hun verhaal tijdens Meet the Customer

In welk thema bent u geïnteresseerd?

Neem een kijkje in de keuken bij een van onze klanten en praat mee over de volgende thema’s:

Managed Security

Heeft u het juiste personeel om uw IT-security 24/7 te monitoren? Bent u goed beveiligd tegen de duizenden threats die er dagelijks bijkomen? IT-security hoort een prioriteit te zijn bij ieder bedrijf, maar is dat in de praktijk wel zo?

Tijdens het Meet the Customer event over Managed Security hoort u van onze klanten hoe zij omgaan met deze uitdagingen en waarom zij uiteindelijk voor Managed Security hebben gekozen.

Meer over dit event

Cloud Security

Hoe zit het met de beveiliging van uw cloud omgeving? U heeft een shared responsibility met uw cloudprovider, maar wat houdt dat in de praktijk in? Weet u überhaupt welke data en welke applicaties er bij u in de cloud draaien?

Tijdens het Meet the Customer event over Cloud Security voorzien onze klanten u van waardevolle inzichten en kunt u meediscussiëren over de uitdagingen van het werken in de cloud.

Meer over dit event

Kies uw thema en datum

Verschillende klanten, inspirerende locaties en uitdagende thema’s

Thema Datum Klant Informatie Inschrijven
Managed Security
Meet the Customer
13 september 2018
10:00 – 13:00
Wereld Natuur Fonds
WNF is een van de meest bekende wereldwijd opererende organisatie voor bescherming van de natuur.
Meer informatie
Gesloten
Cloud Security
Meet the Customer
14 juni 2018
10:00 – 13:00
VWE Automotive
VWE voorziet de autobranche met slimme online tools, marktcijfers en voertuiginformatie.
Meer informatie
Gesloten
Healthcare sessie
Meet the Customer
28 juni 2018
10:00 – 15:00
Isala
Isala is een ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde.
Meer informatie
Gesloten

ON2IT

ON2IT biedt cybersecurity oplossingen en managed cybersecurity-services aan Europese bedrijven die wereldwijd actief zijn. Dat gebeurt op basis van het speciaal hiervoor ontwikkelde ON2IT Zero Trust Security Framework.

Ons eigen, in-house ontwikkelde Security Automation & Orchestration Platform is het centrale loket van waaruit diensten, beleid, threat management en rapportages worden geleverd.

Met ON2IT security services en solutions zijn organisaties in staat om aantoonbaar ‘in control’ te zijn over informatiebeveiliging en te voldoen aan nationale en internationale privacyrichtlijnen. Het zorgt voor zicht op cybersecurity threats en het juist beveiligen van endpoints, IT-infrastructuur, datacenters en de cloud.

ON2IT - Work fearless, perform better