Bepaal uw eigen koers

Een frisse kijk op de cloud

Stap in de cockpit

We willen graag dat u volledig ‘in control’ bent en daarom vragen we u tijdens deze bijeenkomst zelf plaats te nemen achter de knoppen. Na een update over de laatste ontwikkelingen op cloudgebied ervaart u tijdens een sessie in een flightsimulator hoe het is om een Boeing 737 te besturen.

Onderwerpen die we zullen bespreken zijn:

Bij uitval van een on-premises datacenter of een enkele cloudprovider of applicatieserver wilt u voorkomen dat applicaties worden verstoord, door verkeer automatisch naar de juiste locatie te sturen. Belangrijk hierbij is dat u in één oogopslag de status van uw complete omgeving kunt zien, ongeacht of het een enkel datacenter betreft of een complexe hybride omgeving. Ook binnen cloudomgevingen (IaaS) zelf, bent u verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en redundantie van de applicatie.

Zodra u weet waardoor ‘traagheid’ in een applicatie wordt veroorzaakt – de eindgebruiker, de ISP, het netwerk of de applicatie zelf – kunnen performanceproblemen sneller, of zelfs automatisch worden opgelost. Zeker in devops- en cloudomgevingen, waar applicaties in meerdere services zijn opgesplitst die allemaal met elkaar communiceren en vaak worden gestuurd door een service mesh (denk aan Kubernetes en ISTIO), is het belangrijk om snel inzicht te krijgen én snel te kunnen handelen.

Applicaties zijn tegenwoordig veelal web-based. De voorkant (front-end) wordt benaderd via een webprotocol (http/https), maar ook voor de communicatie tussen applicaties en services onderling wordt gebruikgemaakt van webprotocollen. Om te voorkomen dat onjuiste data of opdrachten (bijvoorbeeld SQL injection en cross-site scripting) bij de applicatie terecht komen, kunt u gebruikmaken van een Web Application Firewall.

Agenda

Het event, dat wij organiseren in samenwerking met Avi Networks, vindt plaats op dinsdag 5 maart 2019 van 9.00 tot 14.00 uur.

Tijdstip Activiteit
09.00 – 09.15 Ontvangst op de 4e etage van de Oude Verkeerstoren
09.15 – 13.00 Presentaties
Simulatorsessie in de static Boeing 737-800 en Piper Chieftain
13.00 – 14.00 Lunch
14.00 Afsluiting

Georganiseerd door ON2IT & AVI Networks

Locatie

Flight Simulator Training & Incentives
Stationsplein Zuid-West 602
1117 CN Schiphol-Oost

Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Deelname is geheel kosteloos, maar plaatsen zijn beperkt.

Inschrijfformulier

  • Met de aanmelding voor dit event gaat u ermee akkoord dat wij de door u verstrekte gegevens delen met medeorganisator Avi Networks.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ON2IT

ON2IT is een wereldwijde aanbieder van cybersecuritydiensten. Wij combineren ons innovatieve Zero Trust Security Automation & Orchestration Platform met cybersecurity-oplossingen van een aantal zorgvuldige geselecteerde partners.

Het ON2IT SOC en onze gespecialiseerde security-analisten onderzoeken en reageren continu (24/7) en in real-time op zowel bekende als onbekende dreigingen, en vormen zo een waardevolle aanvulling op de interne beveiligingsteams van onze klanten.

Bedrijven profiteren met onze technologie en security-experts van een optimale continuïteit en een maximale zekerheid tegen gegevensverlies.