IT-security evenementen

IT-security kennis delen vinden we bij ON2IT een belangrijke taak. Daarom organiseren we diverse activiteiten om kennis te maken met IT-security vraagstukken en oplossingen, de Zero Trust Security strategie én de toepassing ervan.

Bekijk de agenda

Lunch & Learn sessie

Hoe ga jij om met cybersecurity in jouw cloudtransformatie? Weet je waar je precies op moet letten en ben je volledig in control? Laat je bijpraten over cloudsecurity tijdens een informele Lunch & Learn sessie op dinsdag 12 november a.s.

Meld je aan

Cybersecurity in de cloud

Lunch & Learn

Hoe ga jij om met cybersecurity in jouw cloudtransformatie? Weet je waar je precies op moet letten en ben je volledig in control? Laat je bijpraten over cloudsecurity tijdens een informele Lunch & Learn sessie op dinsdag 12 november a.s.

Meld je aan

Security conform Zero Trust

Technische hands-on workshop

Zelf aan de slag met microsegmentatie en distributed firewalls! Deze technische hands-on workshop helpt u veiligheid en betrouwbaarheid van het Software Defined Datacenter en – Netwerk te verbeteren en klaar te zijn voor secure cloud!

Meer informatie

Cortex XDR

Lunch & Learn

Wil je graag weten hoe je Cortex XDR kunt inzetten in jouw organisatie, en hoe ON2IT je hierbij kan helpen? Kom dan naar een van onze Lunch & Learn sessies in Amsterdam.

Meer informatie

Lunch & Learn – Cloudsecurity

12 november 2019

Tijdens deze interactieve sessie sparren we over uiteenlopende kwesties m.b.t. het beschermen van je data in de cloud. Onderwerpen die o.a. worden besproken zijn SD-WAN en cloud-delivered security, de beveiliging van SaaS-apps en de implementatie van een effectief ‘shared responsibility’ model.

Meer informatie