IT-security evenementen

IT-security kennis delen vinden we bij ON2IT een belangrijke taak. Daarom organiseren we diverse activiteiten om kennis te maken met IT-security vraagstukken en oplossingen, de Zero Trust Security strategie én de toepassing ervan.

Bekijk de agenda

Workshop | Investigation & Threat Hunting

Wil je in een deep dive workshop aan de hand van meerdere aanvalsscenario’s zien hoe Cortex XDR in de praktijk werkt? In deze workshop, waarin u zelf achter het scherm van een SOC-analist zit, doet u praktijkervaring op met het detecteren van bedreigingen en het (automatisch) nemen van de meest effectieve tegenmaatregelen.

Meer informatie

Cybersecurity in de cloud

Lunch & Learn

Hoe ga jij om met cybersecurity in jouw cloudtransformatie? Weet je waar je precies op moet letten en ben je volledig in control? Laat je bijpraten over cloudsecurity tijdens een informele Lunch & Learn sessie.

Meer informatie

Investigation & Threat Hunting

Deep dive workshop

In deze workshop, waarin u zelf achter het scherm van een SOC-analist zit, doet u praktijkervaring op met het detecteren van bedreigingen en het (automatisch) nemen van de meest effectieve tegenmaatregelen.

Meer informatie

Cortex XDR

Lunch & Learn

Wil je graag weten hoe je Cortex XDR kunt inzetten in jouw organisatie, en hoe ON2IT je hierbij kan helpen? Kom dan naar een van onze Lunch & Learn sessies in Amsterdam.

Meer informatie

MAART 2020

Lunch & Learn - Cortex XDR

Cortex XDR Workshop | Investigation & Threat Hunting

23 maart 2020

Cortex XDR helpt je om bij een datalek een gedegen root cause analyse uit te voeren, zodat je binnen 30 minuten precies weet wat er is gebeurd. Hoe Cortex XDR werkt, hoe je het kunt inzetten in jouw organisatie en hoe ON2IT je hierbij kan helpen, vertellen we je graag tijdens deze hands-on workshop.

Aanmelden