Endpoint security met Traps

Inmiddels is wel gebleken: antivirus is slechts reactief en het kwaad is al geschied wanneer antivirus reageert. Tijd om na te denken over advanced endpoint security in plaats van antivirus: preventie in plaats van reactie.

Lees meer

Voorkomen is beter dan genezen

Malware en ransomware zoals WannaCry en Petya zijn aan de orde van de dag en een substantiële bedreiging voor de business continuiteit gebleken. Traps Advanced Endpoint Protection stopt de aanvallen al voordat ze zelfs zijn begonnen, werkt preventief en is hét antwoord op de huidige bedreigingen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Preventie in plaats van detectie

Door de focus te verleggen van gevolg naar oorzaak, heeft endpoint security een compleet andere – veiliger – wending genomen. Traps, de Advanced Endpoint Protectie oplossing van Palo Alto Networks, stopt de kerntechnieken die een hacker gebruikt voor een infectie.

En Traps gaat verder: ook onbekende malware en malicieuze activiteiten worden gestopt. Dat maakt Traps succesvol waar antivirus faalt.

Endpoint security bij ON2IT

Waarom wij werken met Traps van Palo Alto Networks

Traps uitgelegd in 2 minuten

Een korte impressie van de Traps werkwijze

Advanced Endpoint Security vs. Antivirus

Waarom Traps beter werkt dan traditionele endpoint protection.

Antivirus

Traditionele endpoint protection

 • Detectie

 • Signatures

 • Resourcebelastend

 • Ransomware detectie:
  gedeeltelijk

 • Dagelijkse updates

 • Downtime

 • Updates direct vereist na installatie

Traps

Advanced endpoint protection

 • Preventie

 • Signatureless

 • 0,1% Resourcebelasting

 • Ransomware detectie:
  volledige, incl. 0-days

 • Protectie zonder updates

 • Always on

 • Out-of-the-box protectie

Meer weten?

Wilt u de voordelen van Traps zien en ervaren middels een Proof of Concept (PoC)?

Vraag een PoC aan

Managed Traps

Met onze jarenlange ervaring met Managed Security Services, bieden wij ook Managed Traps. De ON2IT Traps Managed Security Service spaart u tijd en geld uit.

Security monitoring door onze IT-security specialisten biedt u de kans om uw aandacht en resources op andere gebieden in te zetten.

Meer informatie

ON2IT Managed Traps

Next-Generation Security Platform

Traps is onderdeel van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform. Traps integreert met WildFire, de threat intelligence cloud van Palo Alto Networks. En dát zorgt ervoor dat ook zero-day threats geïdentificeerd worden. Iets waar traditionele antivirusleveranciers veel moeite mee hebben.

Antivirus ontdekt slechts 37,5% van de onbekende malware die aan WildFire wordt aangeboden. Je hoeft als klant niet per definitie een Palo Alto Networks firewall te hebben om Traps in te zetten.

Als integraal onderdeel van het Palo Alto Networks next-generation security platform profiteert Traps altijd van het platform en de mogelijkheden.

Traps is onderdeel van het Next-Generation Security Platform van Palo Alto Networks

Features in cloud based Traps 5.0

De nieuwste release van Traps bevat een aantal nieuwe features

Traps Management Service

Linux support

Proactief scannen

Nieuwe user interface

Logging service integratie

Wat klanten zeggen over Traps

Juist in de zorg is het van belang om legacy besturingssystemen en toepassingen te kunnen beschermen. Vanwege de monopolie positie die veel leveranciers hebben, kunnen systemen vaak niet beschikken over de meest recente software en OS.

Traps mitigeert dit veel voorkomende security risico waardoor het bieden van optimale zorg ICT beter geborgd is.

Pieter van Gemeren
Enterprise Architect – Medisch Centrum Haaglanden/Bronovo-Nebo

Maak je gebruik van Java, PDF of flash? Dan ben je eigenlijk verplicht om TRAPS te gebruiken.

David Maas
System Administrator – WoonInvest

Na meerdere besmettingen door een zero day cryptolocker bleek de signature based antivirus / antimalware niet meer voldoende. Bij meer dan 300.000 nieuwe stukken malware wereldwijd per dag, was een geavanceerde oplossing nodig.

De implementatie van Traps heeft ons daarbij erg geholpen. En het geeft ook nog eens een goed inzicht in gebruikte software en nieuw opgestarte executables in de werkplek omgeving.

Leen Peeman
Expert Informatie Voorziening – Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Traps is een bewezen oplossing

Traps is gecertificeerd door onafhankelijke security instituten en wordt door zowel analisten als media erkend.

PCI

ON2IT

ON2IT is Traps specialist. We hebben veel ervaring in het implementeren van Traps bij onze klanten en waren wereldwijd de eerste Traps specialist die de training ‘Traps Advanced Endpoint Protection’ heeft gegeven. ON2IT is Palo Alto Networks partner vanaf 2008 en heeft de hoogste status, Diamond partner. Daarnaast is ON2IT sinds 2009 een erkend Authorized Support Center en Authorized Training Center

ON2IT biedt cybersecurityoplossingen en managed cybersecurity services aan Europese bedrijven die wereldwijd actief zijn. Dat gebeurt op basis van het speciaal hiervoor ontwikkelde ON2IT Zero Trust Security Framework.

Onze eigen, in-house ontwikkelde managed services portal is het centrale loket van waaruit diensten, beleid, threat management en rapportages worden geleverd. Met ON2IT security services en solutions zijn organisaties in staat om aantoonbaar ‘in control’ te zijn over informatiebeveiliging: voldoen aan nationale en internationale privacyrichtlijnen, zicht hebben op cybersecurity threats en juist beveiligen van endpoints, IT-infrastructuur, datacenter en cloud. ON2IT werkt samen met toonaangevende securitypartners en is ISO27001-gecertificeerd.