Managed Security Services

ON2IT biedt security aan als een managed dienst, voor een vast bedrag per maand. Op deze manier dragen wij met onze specialisten 24/7 zorg voor de hardware en data van onze klanten, ongeacht waar deze zich bevinden.

Lees meer over onze aanpak

Ben je ‘in control’ over je databeveiliging?

De zorg voor databeveiliging vereist continu aanpassing aan het snel veranderende IT-security landschap. Data veilig en compliant houden in die veranderende wereld is een flinke uitdaging, met grote consequenties.

Waar kies je voor? Houd je IT-security in eigen beheer en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste bedreigingen? En ben je overtuigd dat altijd de juiste mensen aanwezig zijn om betrouwbare beveiliging te waarborgen? Ofwel, ben je ‘in control’ over je databeveiliging?

Wat als je je totaal kunt laten ontzorgen op het gebied van IT-security? Veel organisaties zijn al overtuigd van de ON2IT Managed Security Services. Het levert hen belangrijke IT-security ondersteuning, volledig gecertificeerde en toegewijde professionals én continu bewijs van adequate IT-security.

Managed Security Services biedt zichtbaarheid en controle over je data, waar deze data zich ook bevindt.

zero_trust_netwerk

Waarom ON2IT Managed Security Services

Wij zijn de initiator van de Zero Trust filosofie in Nederland en ‘early adopter’ van de Zero Trust principes in al onze IT-security oplossingen. Zero Trust is het uitgangspunt voor betere IT-security beleid, -controle en validatie van je data. Met ons Zero Trust Security Framework en ons in-house ontwikkelde Security Automation & Orchestration Platform, zorgt ON2IT voor:

Zero Trust

Security Operations Center (SOC)

Het Security Operations Center (SOC) is het epicentrum van de ON2IT Managed Security Services. Ons innovatieve ON2IT Security Automation & Orchestration Platform wordt bediend door de IT-security specialisten. Zij dragen 24/7 zorg voor de hardware en data van onze klanten, waar de data zich ook bevindt.

Of het nu gaat om datacenter, netwerk, endpoints of cloud; het ON2IT SOC beschermt, onderzoekt en heeft controle over de IT-security. Het SOC kent verschillende service-onderdelen:

Event Flow: intelligent threat management

Event Flow zorgt niet enkel voor ruwe data, maar ook voor interpretatie ervan én suggesties voor concrete oplossingen om de opgespoorde bedreigingen te mitigeren. Niet zelden gebeurt het dat 120.000 security incidenten per maand bij een organisatie worden gereduceerd tot 20 incidenten die echt aandacht nodig hebben.

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan intelligent threat management?

Neem contact op

iventflow

De voordelen van ON2IT Managed Security Services

Met ON2IT Managed Security Services krijg je:

Benieuwd naar onze aanpak van IT–security?

Met de steeds groter wordende verscheidenheid aan beveiligingsrisico’s missen bedrijven vaak de middelen die nodig zijn om hun systemen 24/7 te beschermen. Wij helpen je graag om je datacenter, netwerk, endpoints en cloud te beveiligen op een manier waarbij je zelf de volledige controle behoudt en voortdurend zicht hebt op alles wat er gebeurt.

Download direct

Gerelateerde artikelen