Managed Security Services

Zekerheid met 24/7 zorg voor hardware en data, waar de data zich ook bevindt. Het ON2IT Managed Security Services Center biedt zicht op, en controle over uw IT-security.

Lees meer

Bent u ‘in control’ over uw databeveiliging?

De zorg voor databeveiliging vereist continu aanpassing aan het snel veranderende IT-security landschap. Data veilig en compliant houden in die veranderende wereld is een flinke uitdaging, met grote consequenties.

Waar kiest u voor? Houdt u IT-security in eigen beheer en bent u altijd op de hoogte van de nieuwste bedreigingen? En bent u overtuigd dat altijd de juiste mensen aanwezig zijn om betrouwbare beveiliging te waarborgen? Ofwel, bent u ‘in control’ over uw databeveiliging?

Wat als u zich totaal kunt laten ontzorgen op het gebied van IT-security? Veel organisaties zijn al overtuigd van de ON2IT Managed Security Services. Het levert hen belangrijke IT-security ondersteuning, volledig gecertificeerde en toegewijde professionals én continu bewijs van adequate IT-security.

Managed Security Services biedt zichtbaarheid en controle over uw data, waar deze data zich ook bevindt.

zero_trust_netwerk

Waarom ON2IT Managed Security Services

Wij zijn de initiator van de Zero Trust filosofie in Nederland en ‘early adopter’ van de Zero Trust principes in al onze IT-security oplossingen. Zero Trust is het uitgangspunt voor betere IT-security beleid, -controle en validatie van uw data. Met ons Zero Trust Security Framework en ons in-house ontwikkelde Security Automation & Orchestration Platform, zorgt ON2IT voor:

Zero Trust

Security Operations Center (SOC)

Het Security Operations Center (SOC) is het epicentrum van de ON2IT Managed Security Services. Ons innovatieve ON2IT Security Automation & Orchestration Platform wordt bediend door de IT-security specialisten. Zij dragen 24/7 zorg voor de hardware en data van onze klanten, waar de data zich ook bevindt.

Of het nu gaat om datacenter, netwerk, endpoints of cloud; het ON2IT SOC beschermt, onderzoekt en heeft controle over de IT-security. Het SOC kent verschillende service-onderdelen:

zero-trust-soc-app

Event Flow: intelligent threat management

Event Flow zorgt niet enkel voor ruwe data, maar ook voor interpretatie ervan én suggesties voor concrete oplossingen om de opgespoorde bedreigingen te mitigeren. Niet zelden gebeurt het dat 120.000 security incidenten per maand bij een organisatie worden gereduceerd tot 20 incidenten die echt aandacht nodig hebben.

Heeft u ook behoefte aan intelligent threat management?

Neem contact op

iventflow

De voordelen van ON2IT Managed Security Services

Met ON2IT Managed Security Services krijgt u:

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat managed security kan betekenen voor uw IT?

Neem contact op

Gerelateerde artikelen