IaaS & PaaS security

De vereisten voor goede security binnen public cloud: naast shared responsibility awareness; inzicht, controle en aantoonbaar compliant zijn.

Lees meer
Cloud security
IaaS & PaaS security
SaaS security
Container security

Secure public cloud: zorg voor visibility en control!

Data en applicaties staan tegenwoordig niet meer alleen on-premise, maar vooral in public cloud omgevingen. De Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en de Platform-as-a-Service (PaaS) omgevingen van bijvoorbeeld Azure en Amazon hebben hun business value al wel bewezen, maar de beveiliging van uw data is niet automatisch inbegrepen.

cloud-visibility

Wat u nodig heeft voor goede cloud security

Naast vergaande automatisering en Zero Trust strategie helpt ON2IT u aan visibility en control over uw data in de cloud

 • Ontwerp

  Iedere cloud heeft haar eigen karakteristieken. Alle applicaties moeten worden voorzien van een eigen securityclassificatie. High-level design van uw cloud, die naadloos aansluit op uw IT-security beleid.

 • Inzicht

  We werken met slimme sensoren, waarmee u altijd accuraat zicht heeft op uw beleid, uw verkeersstromen en wie uw data gebruikt.

 • Controle

  Controle wordt afgedwongen met de slimste preventiemaatregelen en best practices. Een scala aan technieken inspecteert het verkeer automatisch op (on)bekende en verdachte malware en malicieuze activiteiten.

 • Compliance

  De invoering van de GDPR verplicht u om uw databeveiliging op orde te hebben, dus ook de databeveiliging in de cloud. U bent eindverantwoordelijk, en dient aantoonbaar in control te zijn over de informatiebeveiliging in uw organisatie. ON2IT begeleidt de samenwerking tussen uw security beleid, de techniek en de operatie op basis van het ON2IT Zero Trust Security Framework.

Wat houdt Managed Cloud Security bij ON2IT in

Onze Managed Cloud Security is gebaseerd op 4 pijlers: Visibility, Control, Automation en aantoonbaar Compliant.
De Managed Security Service bevat de volgende componenten:

 • High availability design

  We leveren een high availability design, waarin we gebruik maken van de Amazon of Azure Load Balancer (eventueel in combinatie met de Amazon  of Azure Traffic Manager).

 • ON2IT Cybersecurity Platform

  In het Security Automation & Orchestration Platform (SAOP) registreren we alle serviceverzoeken, compleet met vervolgstappen en -oplossingen. U heeft altijd real-time inzicht in status en acties, met bijbehorende rapportages.

  Met het ON2IT Security Automation & Orchestration Platform (SAOP) heeft u: 1 Service Point, 1 Policy Point, 1 Threat Point en 1 Reporting Point

 • Zero Trust

  We werken volgens de Zero Trust-filosofie: never trust, always verify. Met behulp van ons Zero Trust Security Framework zorgen we dat beleid, architectuur én operatie op elkaar zijn afgestemd.

 • Palo Alto Networks Next Gen Security Platform

  Identificeert zero-day threats dankzij de focus op vergaande geautomatiseerde preventie.

cloud-iaas-paas

Geautomatiseerde cloud security

Dat u verantwoordelijk blijft voor beveiliging van uw data in de cloud wist u al, maar wist u ook dat geautomiseerde cloud security een onmisbaar onderdeel van uw IT-security zou moeten zijn?

Consistente IT-security in de IaaS- en PaaS-omgeving vereist een andere beveiligingsstrategie: de Zero Trust strategie. Zero Trust verzekert u van duurzame beveiliging van uw data, inzicht in compliance en verlaging van uw operationele kosten.